Central dammsugare reservdelar och tillbehör


Om du behöver nya påsar, rördelar, slangar eller något helt annat till din centraldammsugare så har vi ett stort urval till bra online-priser med ett brett urval av märken.

Är du tveksam till vilken del du ska välja till din centraldammsugare så är du välkommen att kontakta vår kunniga kundservice på 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se

Håll din centraldammsugare i god form

En används ofta så delar och tillbehör slits och ska därför bytas ut emellanåt. Ditt behov kan också ha ändrat sig så att du blir tvungen att bygga ut din centraldammsugare med extra sugkontakter, längre slangar eller liknande.

Ditt existerande munstycke till din Nilfisk behöver inte ha gått sönder för att du ska kunna använda ett nytt. Det är nämligen praktiskt att ha flera olika munstycken att välja mellan allt beroende på du ska rengöra.

Våra möbelborstar och möbelmunstycken är till exempel praktiska till många saker – också till rengöring av bilen.

Hos oss hittar du kopplingspaket, rörpaket och mycket mer från olika märken bland andra:

Nilfisk

Nilfisk Frithiof

Electrolux

Hittar du inte vad du letar efter är du mycket välkommen att kontakta vår kunniga kundservice på tel.: 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se så hjälper vi dig gärna att hitta den del du söker så att du kan vara säker på att du får rätt.