Reservdelar och tillbehör till högtryckstvätt


Här hittar du ett urval av bland annat högtrycksslangar, hjulpar, fett till högtrycksspolare, borstar, mellanrör, ventiler, packningar och mycket mer från olika märken.

Hittar du inte vad du letar efter är du välkommen att kontakta vår utbildade kundservice på tel.: 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se så hjälper vi dig gärna att hitta den rätta delen.

En högtryckstvätt är för dig som vill bli av med livets skit

Du kan använda den till att rensa takrännor eller ta bort mossa som vuxit upp mellan plattorna, du slipper böja dig ner och på så vis skonar du rygg och länd. Dessutom är den också välanpassad för att ta bort jord och lera från fälgarna på din bil och till mycket annat.

Högtryckstvättar finns i olika storlekar, allt från små för hemanvändning till stora professionella och Nilfisk har ett brett urval av reservdelar och tillbehör för dig som fortsatt gärna vill ha en lätt och snabb rengöring av din bil och uteplatser.

Här hittar du en massa tillbehör och reservdelar från

Nilfisk

Nilfisk Alto

Kärcher

Nomad Nordic

Hittar du inte vad du letar efter är du välkommen att kontakta vår utbildade kundservice på tel.: 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se så hjälper vi dig gärna att hitta rätt del så att du kan fortsätta rengöringen av dina uteplatser.