Reservdelar till högtryckstvätt


Högtryckstvätten används ofta flitigt inom många olika områden och rätt vad det är så är olyckan framme och något går sönder, eller så behöver du helt enkelt komplettera din högtryckstvätt med tillbehör. Oavsett anledning så kan du hitta både reservdelar och tillbehör till din högtryckstvätt i Quickparts webbutik och behöver du rådgivning så är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl.

Högtryckstvättens effektivitet inom olika områden

Livet innan en högtryckstvätt var inte hälften så effektivt. Att tvätta altanen, bilen, båten eller utemöblerna var betydligt mer tidskrävande och gav sämre resultat än om man skulle haft en högtryckstvätt bland redskapen. Hårt smutsade ytor och ingrodd smuts är inga problem för en bra högtryckstvätt, vare sig det handlar om fasad, terrass, gångar eller fordon. Att använda högtryckstvätten för att ta bort mossa från sten och hällar går också alldeles utmärkt.

Så fungerar en högtryckstvätt

En högtryckstvätt fungerar så att den tar in vatten från en kran, och sedan ökar pumpen i högtryckstvätten upp vattnet till ett oerhört kraftigt tryck och pressar det genom munstycket i en riktad vattenstråle. Tack vare det höga vattentrycket kan man med hjälp av en högtryckstvätt spola bort även hårt ingrodd smuts. Högtryckstvättar med bra prestanda kan genom det höga trycket spara ända upp till 80% i vattenförbrukning jämfört med den som en vanlig vattenslang skulle använt för samma uppgift.

Högtryckstvätt och tillbehör

Lika många användningsområden som en högtryckstvätt kan ha, lika många olika tillbehör finns för att göra arbetet ännu mer effektivt. Exempelvis olika borstar, munstycken, terrasstvätt, förlängningsskaft, spolhandtag och mycket annat. Din högtryckstvätt kan med rätt tillbehör klara det allra mesta. Söker du reservdelar eller tillbehör till din högtryckstvätt så kan du hitta ett stort utbud hos Quickparts, antingen du letar i den välfyllda webbutiken eller kontaktar oss via telefon eller mejl för personlig hjälp att hitta rätt.