Snabb, säker och felfri leverans är lika viktigt för oss, som för dig.

Quickparts är en del av Tridan, en av de största oberoende grossist i Norden med reservdelar och tillbehör till vitvaror, delar till dammsugare, dammsugarpåsar och mycket mer.
Vi har levererat kvalitetsreservdelar till professionella installatörer och montörer sedan 1977 och vi är kända och erkända i branschen som en pålitlig, snabb och serviceinriktad leverantör.

Vi skickar ca. 100 000 leveranser till kunder i hela Skandinavien och vi strävar efter att alla beställningar som tas emot inom normala öppettider också skickas samma dag.
Quickparts.se är momsregistrerade i Sverige och betalar moms direk till Skatteverket. Därför betalar du svensk moms når du handlar hos Quickparts.se.

När du handlar hos Quickparts kan du dra nytta av vår expertis och få hjälp med att hitta det du saknar. Då får du också rätt artikel levererad första gången.
Vi vet när du kan reparera dig själv och när du bör konsultera en professionell för hjälp med din reparation.
Vi är glada att ge vägledning och vi vill hellre skicka dig vidare till tillverkaren eller en professionell reparatör än att leverera något fel eller något som du inte kan hantera själv.

Kontakta oss om du inte hittar den reservdel som du saknar. Vi har drygt 8 000 av de mest använda delarna i lager och vi har tillgång till över 6 miljoner originaldelar och tillbehör från så gott som alla vitvarutillverkare samt ett brett urval av icke-originaldelar av högsta kvalitet.

Quickparts Business

Quickparts Business är för professionella vitvarureparatörer, värmepumpsmontörer, kylmontörer och liknande. samt företagskunder som regelbundet behöver artiklar från vårt sortiment eller behöver EAN-fakturering eller annat faktureringsavtal.

Se mer om dina alternativ här.

Webbplatsen Quickparts.se ägs och drivs av Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sönderborg, Danmark.
Quickparts.se är momsregistrerade i Sverige och betalar moms direk till Skatteverket.


Quickparts.se har E-handel Europas förtroendemärke och vi uppmuntrar våra kunder att besöka E-handel Europas webbplats för mer information.

Vi tror inte att vi är särskilt svåra, men eftersom vi måste leva upp till e-handel Europas villkor samt de svenska lagkraven för konsumentskydd finns det ett antal villkor som du måste acceptera om du vill handla med oss. Du kan alla läsa mer om det här.