Vi står för den höga kvalitén på VVS-utrustning från våra leverantörer


Här på sidan hittar du bland annat termostater, blandare, bad- och köksarmatur och VVS-utrustning såsom Waterblock Aquastop, gummipackningar, rörkopplingar och förskruvningar.

Vi har ett brett urval av de mest vanliga varorna inom VVS där hållbarhet och funktionalitet är i fokus.
Det är aldrig lätt att sitta på pottkanten, så självklart hittar du också ett urval av toalettsitsar, duschmunstycken, vattenlås och mycket mer.

Behöver du hjälp eller hittade du inte vad du letade efter så tag kontakt med vår professionella kundservice på tel.: 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se

Vi hjälper dig gärna att hitta den del du har användning för så att du är säker på att du får rätt.

Kvalitets-VVS till fastighet och hantverk

Då många av våra företagskunder har ansvaret för det generella underhållet av inventarier i fastigheter, hotell, skolor och liknande har de efterfrågat möjligheten att bland annat kunna köpa de vanligaste produkterna till kök, bad och WC. Därför har vi upprättat ett produktsortiment för att tillmötesgå kundernas önskan.

Kvalitets-VVS reservdelar

Våra reservdelar är av hög kvalitet och detsamma gäller våra tillbehör. Detta är en säkerhet för att du alltid får hem en ordentlig vara – oavsett om du köper en originaldel från samma märke eller en alternativ reservdel med samma funktion från ett annat fabrikat

Så hittar du den reservdel du ska använda. Vi har gjort det lätt att hitta precis den reservdel du saknar. Under varje vara kan du enkelt se vilken modell den passar till. Du kan också söka på både modellnummer, typ av reservdel eller fabrikat via sökfunktionen överst på sidan.

Du hittar modellnumret på din vitvara genom att titta på bruksanvisningen eller titta efter en dekal där modellnumret står. Denna dekal sitter ofta på vitvarans dörr eller på baksidan av den aktuella vitvaran. Är du osäker på vilken modellen på din vitvara hjälper vi dig gärna att ta reda på det, antingen på telefon 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se

Reservdelar med snabb leverans

Vi skickar fler än 100 000 försändelser om året från vårt lager till kunder i hela Danmark, Sverige och Norge, och beställningarna skickas oftast samma dag, alla vardagar, och du kan välja leverans både med GLS och PostNord.

I båda fallen skickas dina varor med spårningskod så att du alltid vet var de är och därmed när du kan räkna med att få ditt paket levererat. Du kan även välja om du vill ha paketet leverera till ett leveransställe eller ditt arbete. Väljer du PostNord som leveransmetod kan du dessutom få reservdelarna skickade direkt till din hemadress.

Väljer du PostNord som leveransmetod kan du dessutom få reservdelarna skickade direkt till din hemadress.

När du gjort en beställning är du även välkommen att hämta dina reservdelar på vårt lager i Sønderborg spara fraktkostnaden. Det är särskilt en fördel om du bor i närheten och det är bråttom. Här kan du nämligen få den nya vitvarureservdelen redan 1–4 timmar efter att du gjort din beställning.

Reservdelar som beställningsvaror

Om du inte hittar reservdelen du saknar kan du kontakta vår skickliga kundtjänst. Vi har vårt eget stora lager men även tillgång till flera miljoner varor hos våra samarbetspartners, och därför är chanserna stora att vi ändå kan ordna de vitvarureservdelar du behöver – även om du inte hittar den här på sidan.

Du är mycket välkommen att kontakta vår professionella kundservice på telefon 046-560 01 50 måndag-torsdag från kl. 8 till 16.30 - och fredag från 8 till 13.30. Du kan också kontakta oss via chatten eller skicka ett mejl till