Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Köpvillkor

 

Vad vi erbjuder Beställning Frakt och fraksätt Betalingar
Leverans Persondatapolitik Cookies Logstatistik
Mailpolicy Nyhetsbrev Returer/Ångerrätt Reklamationsrätt
Produktansvar Copyright

 

Webbplatsen quickparts.se ägs och drivs av

Quickparts (Tridan ApS)
Fynsgade 12 - 14
6400 Sønderborg
Danmark

Danskt CVR-Nr.: 65331616
Svenskt Org. Nr.: 502076 - 3313

Öppettider: Måndag till torsdag, från 8:00 till 16:30, fredag från 8:00 till 13:30
Tel. (endast under kontorstid): 046 560 01 50

E-post: mail@quickparts.se


Alla mail kommer besvaras inom 24 timmar på vardagar.

 

Barn och ungdomar under 18 år

Du måste vara 18 år eller äldre för att handla hos quickparts.se – är du under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

 

När du handlar hos oss, sker det på följande vis:

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder vår databas och kunskap till dig, så vi kan leverera rätt vara till dig.

Den hjälp du finner på Quickparts.se är endast generella vägledningar, som eventuellt inte gäller för just din produkt. Vi hjälper inte vid skifte, montering eller i bruk tagning av reservdelar.

Quickparts kan inte hållas ansvariga för skador som orsakas av felaktig användning, installation eller liknande.

Se även avsnitten om ångerrätt, garanti, produktansvar och upphovsrätt. .

Beställning

Quickparts.se är en webbutik där du kan beställa produkter via Internet.

Det är både enkelt och säkert att handla hos oss.

Hitta det objekt du vill, lägg dem i varukorgen och följ webbplatsens instruktioner gällande beställning och betalning.

Alla priser är i svenska kronor (SEK), inkl. moms och andra skatter. Priserna har ett dagspris.

Quickparts.se är momsregistrerade i Sverige och betalar moms direk till Skatteverket. Därför betalar du svensk moms när du handlar hos Quickparts.se.

När du handlar hos Quickparts ingås ett avtal under svensk lagstiftning.

Frakt och fraksätt

Vi har inte erkänt frakten i priset. Det är inte rättvist om du behöver mer än en produkt.

För att få varorna levererade, måste du betala frakten.

Fraktkostnaden är vikt- och leveransmetods baserad och utgör max 65,- kronor.

Leverans med varubrev kostar 30,- till 40,- kronor

Leverans med paket kostar 65,- kronor

Du kan välja mellan de olika leveransmetoderna angivet på beställningssidan.

Betalingar

På quickparts.se du kan betala med:

  • Klarna AB, där vi i samarbete erbjuder fakturabetalningstjänsten
  • VISA, VISA Electron, VPay, Maestro, Mastercard och JCB.

 

Hos Quickparts.se har vi avgiftsfri betalning. Den pålagda avgiften från Nets betalar vi, du blir inte debiterad extra kostnader i samband med betalningen. Beloppet på din beställning dras från ditt kort när varorna skickas från vårt lager, och det kommer aldrig att dras ett större belopp än vad du har godkänt vid köpet. När du är klar med din beställning och godkänt beloppet för betalningen, skickar vi en orderbekräftelse till dig via e-post.

Leverans

Alla beställningar behandlas så snabbt som möjligt.

Är varan i lager och beställer du under kontorstid, kommer vi att skicka samma dag.

Om vi inte kan skicka varorna senast vardagen efter beställning, kommer du att få meddelande via e-post.

När vi skickar paketet kommer vi också skicka ett mail till dig med paketets kollinummer så att du kan följa paketet.

Normalt kommer paketet inom 1-3 dagar efter beställning, men vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar.

Vi erbjuder enbart de leveransmetoder som framgår från beställningssidan på Quickparts.se.

Persondatapolitik

För att handla på Quickparts.se, måste du registrera dig med följande personuppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Telefon och ev. mobiltelefonnummer
  • E-postadress

 

Vi samlar in dessa personliga uppgifter för att kunna leverera varan till dig, och registrering sker först efter ditt medgivande.

Vi kommer inte att lämna ut personlig information, inklusive e-postadresser till tredje part.

Personuppgifter bevaras i fem år, varefter de raderas.

Direktören och personalen vid Quickparts ApS har tillgång till dina registrerade uppgifter.

Datoransvariga på Quickparts.se är Quickparts ApS.

Vi sparar inte kundinformation krypterad.

Vi sänder inte kundinformation krypterad.

Enligt personuppgiftslagen har du rätt att invända mot registreringen och rätten att få tillgång till personuppgifter om dig.

Skriv vid relaterade frågor per e-post: mail@quickparts.se

Cookies

På Quickparts.se används cookies för att optimera webbplatsen och dess funktioner, vilket gör besöket så enkelt som möjligt för dig. Du kan alltid radera cookies från din dator.

Logstatistik

Vi använder en loggstatistik över quickparts.se, vilket innebär att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistiskbild av hur många besökare vi har, var de kommer ifrån, vilken sida de är på när hemsidan avslutas etc..

Logstatistik är enbart i syfte att optimera Quickparts.se.

Mailpolicy

Vi skickar endast mail till dig som relaterar direkt till din beställning. Vi kommer aldrig att skicka orelaterad e-post.

Nyhetsbrev

Du kan frivilligt anmäla dig till vårt nyhetsbrev via email med nyheter och erbjudanden.
Nyhetsbrev skickas ut efter behov, men inte oftare än en gång i månaden.
Du kan när som helst via länken i nyhetsbrevet avbeställa systemet.
Vi kommer inte att lämna ut personlig information, inklusive e-postadresser till tredje part.

Returer/Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt, när du handlar hos Quickparts.se.

Ångerrätten gäller från den dag du får din produkt.

För att be nyttja ångerrätten, måste du returnera varan inom 14 dagar efter att du har informerat oss om att du ångrar ditt köp. Varan/varorna skall vara i samma skick som du fick det.
Om varan har använts eller blivit monterad på ett sätt som försämrar varans säljvärde står du själv för försämringen.

Öppnar du förpackningen på en vara, där förpackningen har en avgörande del vid försäljningen, som t.ex. borstar till eltandborstar samt knivar och rakset, har du därmed försämrat värdet väsentligt. Om du är osäker, kontakta oss innan du öppnar förpackningen.

När du nyttjar ångerrätten, ska du själv betala kostnader i samband vid returneringen av varan, och du är ansvarig för eventuella skador eller värdeminskningar som sket under returtransporten.

Har du ångrat ditt köp, sker returneringen på din bekostnad, där vi drar av det motsvarande priset för en svensk inrikes försändelse med Post Nord.

Om en vara skall returneras, skickar vi en förbetald fraktetikett från Post Nord till dig, som du förväntas nyttja vid returnering.

Kontakta oss alltid INNAN du returnerar en vara.

Du kan också ångra genom att neka mottagning av varan.

Då vi återfår returvaran överför vi normalt det angivna beloppet till det kontokort/betalningssätt du använde vid köpet. Alternativt skickar vi ett e-postmeddelande till dig inom 24 timmar efter vi har fått varan, med information om när du kan förvänta dig att få tillbaka dina pengar.

När vi har kontrollerat att villkoren för ångerrätten uppfylls, kommer vi att återbetala köpesumman till dig.

Om du inte har köpt andra varor i samband, återbetalar vi även frakten för leveransen.

Det underlättar arbetet om rätt information följer paketet.

Bifoga en kopia av orderbekräftelsen eller fakturan, eventuellt tidigare korrespondens, osv.

Paket avsänt med efterkrav mottages ej.

Skicka e-post för att begära ångerblankett. E-post: mail@quickparts.se

Reklamationsrätt

Du har den lagstadgade 36 månaders reklamationsrätt vid fel och saknad i leveransen. Detta innebär att du antingen få den reparerad eller utbytt, återbetalning eller minskning i pris beroende på den specifika situationen. Reklamationsrätten gäller från den dag du får din produkt.

Defekter som uppstår till följd av normalt slitage, felaktig installation eller felaktig användning och följdskador till följd av defekt i annan produkt, som varan används i täcks inte av reklamationsrätten.
Du måste anföra klagomål så snart som möjligt efter upptäckt av fel i produkten.

Om du reklamerar inom två månader efter att felet upptäcks, kommer reklamationen troligtvis ske snabbt.

För att bedöma hur man bäst handskas med din reklamation, är det viktigt att du kontaktar oss innan du returnerar varan som du är missnöjd med.

Om varan skall returneras, återbetalar vi i rimlig omfattning dina kostnader vid returneringen.

Produkten skall skickas till: Quickparts, Fynsgade 12-14, 6400 Sønderborg, Danmark.

Paket avsänt med efterkrav mottages ej.

 
Information om klagomåls möjligheter 

 

Ett klagomål över en vara eller en tjänst köpt hos oss kan skickas in till EU-kommissionens online klagoportal. Klagomålet skal anges här – https://ec.europa.eu/odr. När klagomålet lämnas skal du ange våran e-post adress mail@quickparts.se.

Produktansvar

Quickparts kan inte hållas ansvariga för skador som orsakas av felaktig användning, installation eller liknande.

Quickparts kan inte hållas ansvariga för indirekta förluster så som driftförlust, vinstförlust och liknande.

Copyright

All information etc. om produkterna på Quickparts.se tillhör Quickparts med copyright.

Du kan använda Quickparts.se att hitta och beställa produkter du behöver och naturligtvis rekommendera oss till andra.

Du får inte samla in upplysningar från Quickparts.se till annat ändamål. Överträdelse eller annat missbruk kommer att anmälas.