Utrustning för fönsterrengöring och tvätt av solceller


Vårt professionella urval av fönsterputsredskap är omfattande och du kan hitta en fönsterskrapa som passar perfekt till bredden på dina fönster. På så vis blir hela processen med att rengöra fönstren inte bara snabb, utan lämnar också ett felfritt resultat.

Läs vår guide:"7 enkla tips för fönsterputsning"

Behöver du hjälp eller hittade du inte vad du letade efter är du välkommen att kontakta vår proffsiga kundservice på tel.: 046-560 01 50 via chatten eller skicka ett mejl på mail@quickparts.se

Vi är redo att hjälpa dig så att du är säker på att du får vad du behöver.

Fönsterputsutrustning av hög kvalitet

Med professionella fönsterputsredskap i händerna bliver fönsterputsningen till en lek. Det är faktiskt sant när man hör andra säga att med riktiga verktyg är halva jobbet gjort. Det sparar både tid och syns på slutresultatet när du investerar i utrustning för fönsterputsning av bra kvalitet.

Du kan dessutom hitta tvättpäls som används för att tvåla in fönstret. Vi har utöver det teleskopstänger som låter dig utföra fönsterputs på stora ytor, takfönster eller fönster som sitter högt upp. Så slipper du ta fram stegen.

Mycket av vår fönsterputsutrustning kommer från Unger, men vi har också reservdelar till bl.a. Nilfisk Smart.

Använd också fönsterputsutrustning till dina solceller

Utrustning till fönsterputsning kan i stor utsträckning även användas till rengöring av solceller. Här är teleskopstänger perfekt att använda så den låter dig komma helt ut i kanterna på större solceller. Det är nämligen oftast här smutsen samlar sig.

Du hittar också speciellt rengöringsmedel till solceller som både skonar och verkar smutsavvisande.

Få optimalt utbyte av dina solceller

Hos oss hittar du ett brett urval av utrustning till rengöring av dina solpaneler. Med utrustningen kan du lätt och enkelt rengöra din anläggning från marken då vi har teleskopstänger i olika längder, rengöringsmedel, borstar, teleskopstänger, vattenslangar, filteranläggningar mm.

Vi rekommenderar att du rengör din anläggning 4 - 6 gånger om året. Var speciellt uppmärksam på pollen, damm, salt, sand, blad, alger, insekter och fågelbajs. Detta kan bidra till att skugga för det ljus som annars anläggningen skulle dra nytta av.

Har du några som helst tvivel är du välkommen att kontakta den utbildade kundservicen på tel.: 046-560 01 50 via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se