Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Billiga glassmaskiner i hög kvalitet

En glassmaskin är guld värda för dem som älskar snabb, hemmagjord glass utan iskristaller och med en billig glassmaskin från Kenwood, är du snabbt igång.
 • Original
  Glassmaskin 1 liter - Modell IM250 - Kenwood
  Glassmaskin 1 liter - Modell IM250 - KenwoodArtikelnr. 691222

  Normalt pris 420 kr, erbjudande pris 329 kr - spara upp till 91 kr Glassmaskin från Kenwood - IM250 Med denna ismaskin från Kenwood, får du en användarvänlig maskin, där du enkelt kan göra utsökt hemlagad glass på mindre än 30 minuter. Det är lätt att använda, har extra bred öppning för fyllning ingredienser och är utrustad med en maträtt som är snabbt redo igen efter en promenad i frys. Förutom att du får bra, hemgjord glass eller sorbet, gör att det ser utomordentligt snygg på köksbordet, mäter bara 24,5 x 23,5 x 23 och upptar sålunda inte värdefulla diskutrymme i köket. Ismaskinen är lämplig för alla typer av is som choklad och vaniljglass, men även för sorbet och fryst yoghurt. Det är lätt att ta isär och kan, på grund av den speciella "non-stick" yta i skålen, lätt rengöras efter användning. Specifikationer: Skål Storlek: 1 liter Frysningstid för skålen: 4-6 timmar Mått: 24,5 * 23,5 * 23 (h * l * b) Vikt: 3,1 kg Färg: Vit med silverkant Kom ihåg:Hos Quickparts har du 14 dagars ångerrätt.

  Orginalbeteckning: 
  Lagervara
  329,00 SEK
  Köp nu Se frakt

Flexibel glassmaskin

Med en glassmaskin, kan du både producera läcker mjukglass och något hårdare allmän glass – med exakt de ingredienser du gillar. Det tar 30-60 minuter, så är glassen redo med en glassmaskin, och du behöver inte vänta en hel dag innan glassen är fryst i frysen.