Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Billiga glassmaskiner i hög kvalitet

En glassmaskin är guld värda för dem som älskar snabb, hemmagjord glass utan iskristaller och med en billig glassmaskin från Kenwood, är du snabbt igång.
 • Glassmaskin 1 liter - Modell IM250 - Kenwood
  Glassmaskin 1 liter - Modell IM250 - KenwoodArtikelnr. 691222

  Glassmaskin från Kenwood - IM250 Med denna ismaskin från Kenwood, får du en användarvänlig maskin, där du enkelt kan göra utsökt hemlagad glass på mindre än 30 minuter. Det är lätt att använda, har extra bred öppning för fyllning ingredienser och är utrustad med en maträtt som är snabbt redo igen efter en promenad i frys. Förutom att du får bra, hemgjord glass eller sorbet, gör att det ser utomordentligt snygg på köksbordet, mäter bara 24,5 x 23,5 x 23 och upptar sålunda inte värdefulla diskutrymme i köket. Ismaskinen är lämplig för alla typer av is som choklad och vaniljglass, men även för sorbet och fryst yoghurt. Det är lätt att ta isär och kan, på grund av den speciella "non-stick" yta i skålen, lätt rengöras efter användning. Letar du efter en större maskin som även kan användas för att göra, till exempel, chokladmousse, rekommenderar vi Kenwood IM280. Den har en skål med 1,5 liter, och här ingår visp och kan användas för alla typer av mousse och fromage. Specifikationer: Skål Storlek: 1 liter Frysningstid för skålen: 4-6 timmar Mått: 24,5 * 23,5 * 23 (h * l * b) Vikt: 3,1 kg Färg: Vit med silverkant Kom ihåg:Hos Quickparts har du 14 dagars ångerrätt.

  Orginalbeteckning: 
  Lagervara
  420,00 SEK
  Köp nu Se frakt
 • Glassmaskin 1,5 Liter - Modell IM 280 - Kenwood
  Glassmaskin 1,5 Liter - Modell IM 280 - KenwoodArtikelnr. 691223

  Glassmaskin med 1,5 liters skål från Kenwood - IM280. Med denna glassmaskin från Kenwood, får du en användarvänlig maskin, där du enkelt kan göra utsökt hemlagad glass på mindre än 30 minuter. Det är lätt att använda, har extra bred öppning för fyllning ingredienser och har en praktisk 1,5 liters skål. Skålen är snabbt redo igen efter en promenad i frys. Förutom att du får bra, hemgjord glass eller sorbet, kan du använda vispen för mousse och sockerfri glass. Maskinen är mycket kompakt, mäter bara 28,5 x 23,5 x 23 (h * l * b), upptar sålunda inte värdefulla diskutrymme i köket. Ismaskinen är lämplig för alla typer av glass och mousse, till exempel, chokladglass, chokladmousse och vaniljglass, men också till sorbet, sockerfri glass, veganglass och fryst yoghurt. Maskinen är lätt att ta avskilja och rengöring går som en dröm när skålen och använda de verktyg som kan gå in i diskmaskinen efter användning. Om du kollar efter en mindre maskin, rekommenderar vi Kenwood IM 250. Det är 4 cm lägre, har en skål med bara en liter och upptar med det inte så mycket plats i frysen och köket. Specifikationer: Skålens storlek: 1,5 liter Frysning tid för skålen: 4-6 timmar Mått: 28 * 23,5 * 23 (h * l * b) Vikt: 3,25 kg Färg: Vit med silverkant Kom ihåg:Hos Quickparts har du 14 dagars ångerrätt.

  Orginalbeteckning: 
  Lagervara
  672,00 SEK
  Köp nu Se frakt

Flexibel glassmaskin

Med en glassmaskin, kan du både producera läcker mjukglass och något hårdare allmän glass – med exakt de ingredienser du gillar. Det tar 30-60 minuter, så är glassen redo med en glassmaskin, och du behöver inte vänta en hel dag innan glassen är fryst i frysen.