Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Sekretesspolicy - Insamling och användning av personlig information

Behandling av personuppgifter - utförande av kontrakt

I samband med ditt köp hos Quickparts har du angett ett antal personuppgifter, inklusive specifikt

• Ditt namn

• Din adress

• Din e-postadress

• Ditt telefonnummer

• Din betalningsinformation

Dessa personuppgifter behandlas i samband med behandlingen av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för oss att uppfylla vår del av transaktionen och för en period på 60 månader, så att du enkelt kan agera hos oss och vi följer EU bokföringslagstiftning. Därefter raderas informationen.

Om du har beställt leverans levereras uppgifterna om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress till våra fraktfirmor, GLS eller PostNord, för leverans av dina inköp.

Behandling av personuppgifter - samtycke

Om du har markerat rutan "Ja, tack! Jag registrerar mig för Quickparts nyhetsbrev ", behandlar vi din e-postadress och detaljerna för dina inköp hos oss tills det inte längre är relevant. I praktiken kommer det att säga tills du meddelar att du inte längre vill få e-post från oss.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke. Du kan antingen göra det genom att använda länken längst ner i vårt e-mail eller kontakta oss på mail@quickparts.se och informera dig om att du inte längre vill ha våra nyhetsbrev och erbjudanden.

Sekretesspolicy

Vare sig vi behandlar dina personuppgifter i syfte att fullgöra ett avtal eller baserat på ditt medgivande, kommer vi alltid att behandla dina personuppgifter säker och konfidentiell i enlighet med tillämpliga lagar, inklusive integritets reglering och dataskyddslagstiftningen.

Din information kommer endast att användas för det syfte för vilket de samlas in och kommer att raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre relevant.

Vi använder tredje part för att behandla din betalningsinformation (Nets) och hantera dina inköp (Hesehus A / S). Vi har ingått databehandlingsavtal med dessa dataleverantörer, vilket är vår garanti för att de överensstämmer med gällande regler för skydd av dina personuppgifter.

Information, invändning, ändring, dataöverförbarhet och radering

Du kan alltid kontakta oss för att ta reda på vilken av dina personuppgifter vi har. Detta kan göras genom att kontakta

Quickparts ApS

Danskt CVR-nr. DK65131616

Svenskt Org. Nr.: 502076-3313

Fynsgade 12-14

DK-6400 Sønderborg

Tel.: 0465600150

E-post: mail@quickparts.se

Om det finns fel i vår information, kan du alltid begära att få dem korrigerade, så vi har rätt, precis som du har rätt att få information i ett gemensamt format (data portabilitet). Om du vill ändra eller dataöverförbarhet är du också välkommen att skriva till oss på ovanstående e-postadress.

Om du inte längre vill behandla din personliga information eller begränsa behandlingen av din personliga information, kan du också skicka oss en förfrågan till ovannämnda e-postadress.

Din information (utom din e-postadress, om du har samtyckt till att behandla den för mottagande av erbjudanden) kommer att raderas 60 månader efter att du har fått ditt föremål.

Om du vill ta ut ditt samtycke till behandlingen av din e-postadress (så att vi kan skicka vårt nyhetsbrev och relevanta erbjudanden), det kan alltid göras genom att trycka på en länk i varje nyhetsbrev.

Om du vill klaga på Quick Parts' behandlingen av dina personuppgifter, kan du göra detta till Datainspektionen, på adressen Box 8114, 104 20 Stockholm, tel 08-657 61 00 e-post:. datainspektionen@datainspektionen.se.dk.