Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Tillbehör och reservdelar till vakuumförpackare

Här hittar du vårt urval av tillbehör och reservdelar till din vakuumförpackare nästan oavsett från vilket märke den kommer ifrån.

Kan du inte hitta det du saknar eller har frågor? Så kan du kontakta vår professionella kundservice på tel.: 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se så hjälper vi dig att hitta den del du saknar så att du är säker på att du får rätt.

Tillbehör och reservdelar till vakuumförpackare

Med en vakuumförpackare följer också behovet för påsar till att vakuumförpacka matvaror i, samt praktiska tillbehör som extra slangar så att resultatet blir perfekt varje gång.

Våra tillbehör passar nämligen till de flesta vakuumförpackare från bl.a. OBH, Foodsaver, Caso, Lava och Melissa. Detsamma gäller maskiner från Food Sealer, Foodcare, Gastroback, Magic Vac, och Sousvide.

Hittar du inte det du söker är du mycket välkommen att kontakta vår professionella kundservice på tel.: 046-560 01 50, via chatten eller skicka ett mejl till mail@quickparts.se så hjälper vi dig gärna att hitta den del du saknar så du är säker på att du får den rätta.