Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Tillbehörr och reservdelar till köksmaskiner

Med praktiskt köksmaskiner hemma på köksbordet, är det möjligt att skapa massor av godsaker, eller bara få hjälp med några av de praktiska sysslor som är associerad med matlagning. Här hittar du därför alla nödvändiga tillbehör och reservdelar till köksmaskiner från olika tillverkare. Bland annat, Kenwood, AEG, Electrolux och Smeg.

Vi har det mesta på hyllorna: doseringsmått, knivar, extra degkrokar och vispar och lock för blandningsskålar eller lågstoppere till din mixer.

Du hittar även kopplingar, så köksmaskinens tillämpningsområder kan utökas ytterligare med, till exempel en grönsaksstrimlare eller mixer-funktion

Reservdelar till köksmaskiner

Är din köksmaskin gåt sönder, kan du också hitta reservdelar för den. Både av enkelt typ som nya knappar och de mer avancerade delarna som styrkort, samt display och andra elektroniska reservdelar. Detsamma gäller kabinett, remmar och ledningar.

Om du är i tvivel om vilka reservdelar som passar din modell eller exakt vilken del du behöver, är vi redo att hjälpa dig i vår kundservice. Det samma gäller om du saknar en reservdel som du inte hittar på sidan. Vi kommer att göra allt vi kan för att få det till dig.