Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Reservdelar och tillbehör till fönstertvättar

En elektrisk fönstertvätt, kan liksom alla andra elektronik behöva reservdelar. Kanske du saknar ett extra munstycke till din Unger, Nilfisk eller Kärcher fönsterputsmaskin. Det kan också vara så, att gummitätningarna är slitna, så att den kan lämna ränder på dina fönster. Lyckligtvis finns det god sannolikhet att du kan hitta exakt de delar eller tillval, du saknar för din elektriska fönsterputs. På så sätt kan du återigen få perfekta fönster med minimal ansträngning.

Extra tillbehör för din fönsterputsmaskin

Du kan också hitta ytterligare tillbehör till din elektriska fönstertputs, för att göra arbetet ännu enklare än det redan är. Om du har fönster i höjd, är ett förlängningshandtag för elektriska fönsterskrapa, en smart hjälpande hand. På så sätt kan du nå fönstren från marken och du behöves inte balansera på en stege. Den är också uppenbart att använda på stora fönster, uterumselementer eller takfönster.

Vi har naturligtvis också ursprungliga mikrofiber trasa för Nilfisk Smart i lager, så att du kan polera efter på bästa möjliga sätt, när du är klar tvätta ner. Det ger en perfekt glans, liksom de specialgjorde tvålar för fönstertvätt också ger ett optimalt resultat.