Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Fönsterputsutrustning - även för solceller

Vårt urval av fönsterputsutrustning är bred och du kan till exempel hitta en fönsterskrapa, som passar perfekt i bredd till fönstren. Detta gör hela processen med att skrapa fönstren inte bara snabbare, utan lämnar också ett felfritt resultat.

Läs vår guide:"7 enkla tips för fönsterputsning"

Putsmedel och fönsterputs verktyg

Med professionell fönsterputsutrustning i händerna, blir fönstertvätt lätt som en plätt. Det är helt rätt när du hör andra säger, att rätt verktyg är halva jobbet. Det sparar tid och kan ses på slutresultatet, när du investerar i utrustning för fönsterputsning av god kvalitet.

Du kan också hitta utrustning för att tvåla in, som används för att tvåla fönster in. Dessutom har vi teleskopskaft som låter dig utföra fönsterputsning, även på stora objekten, takfönster eller fönster som sitter i höjd. Så undviker du hämta stegen framåt.

En stor del av vår utrustning för fönsterputsning är från Unger, men vi har också reservdelar från bland annat Nilfisk Smart.

Använd även fönsterputsutrustning för dina solceller

Utrustning för fönsterputsning kan till stor del också användas för rengöring av solceller. Här är speciellt en teleskopstång uppenbar att använda, eftersom det låter dig få nå ut i kanterna av de större solpaneler. Det är ofta här som smuts lägger sig.

Du hittar också speciella rengöringsmedel för just solceller, som både skyddar och är smutsavvisande framåt.