Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Quickparts Business

Quickparts Business är för dig som regelbundet behöver reservdelar och tillbehör för hushållsmaskiner eller andra produkter från vårt omfattande sortiment, som omfattar mer än 6 miljoner varor.

När ni köper stort eller regelbundet, är det mycket enklare för dig att ha ett Business-login – medan på samma gång att få tillgång till fördelarna Quickparts Business erbjuder.

Det är gratis att vara en del av Quickparts Business och ni är inte förpliktat till att köpa en bestämd mängd eller ett visst antal beställningar. Konceptet är bara en lösning som gör det lättare för dig som företag, organisation eller offentlig institution att köpa in hos oss.

Våra primära Quickparts Business-kunder är bostadsrättsföreningar, skolor, myndigheter och privat ägda företag som hotell, fritidscenter och kontor. Kort sagt: alla typer av företag eller föreningar som vill handla enkelt och ha ett extra antal fördelar, når ni saknar produkter för intern och egen konsumtion.

 

Detta får ni med ett Quickparts Business login

  • Skapa login gratis.
  • Tillgång till vår VIP-support alla vardagar mellan 8-16.30.
  • Konkurrenskraftiga och attraktiva priser
  • Ett stort produktsortiment i form av möjlighet att köpa stort, kanske för några större projekt.
  • Möjlighet för kredit genom betalning med faktura eller EAN
  • Samma snabba leverans som alltid - även med faktura-köp.
  • En gemensam inloggning som alla i organisationen eller institutionen kan använda, så du inte är beroende av en fast köpare.

Hur man blir en del av Quickparts i Business

Det är både enkelt och gratis att få ett Business-login.

Fyll i kontaktformuläret här:

 

Företag - https://quickparts.se/hkb/Authentication/BusinessOrPublicUserEnquiry?type=B2BQuickparts

Offentlig - https://quickparts.se/hkb/Authentication/BusinessOrPublicUserEnquiry?type=PublicQuickparts

 

När vi har granskat din information, upprättas du som Quickparts Business-kund, och skickar ett mail med login-uppgifter. Om du vill höra mer, innan du bestämmer dig är du mycket välkommen att ringa på telefon 046 560 01 50 eller skriva till mail@quickparts.se. Ni kan också använda chatten i det nedre högra hörnet och få svar på dina frågor omedelbart.