Kanna till Moccamaster


Letar du efter:


Den absolut vanligaste reservdelen man behöver en ny av till Moccamaster är en kanna. Speciellt om man har den modell som har glaskanna. Det är så lätt att tappa en kanna i golvet och vips så står man där utan kaffekanna.

Glaskannan är en välanvänd del av Moccamaster eftersom man både använder den under själva bryggningen och sedan också att förvara kaffet i, och sedan även att servera ur. Skulle oturen vara framme och du fort behöver en ny kanna till din Moccamaster så kan du köpa en ny hos oss och snabbt få den levererad så att du kan fortsätta njuta av ditt kaffe.

Så sköter du din Moccamaster kaffekanna

Moccamasters kaffekanna är framtagen för att kaffet ska behålla sin arom på allra bästa sätt även när kaffet är färdigbryggt och kannan står på värmeplattan. Håll din glaskanna i bra skick genom att vara noga med att rengöra den efter varje användning.

Har du istället en termoskanna som är framtagen för att både användas under själva bryggningen och sedan till att förvara varmt kaffe i, så behöver du vara extra noga med skötsel och rengöring. En termoskanna ska alltid förberedas för att hålla kaffet varmt, genom att stå en stund med varmt vatten i. Efter användning är det viktigt att rengöra kannan noga, och gärna också använda rengöringstabletter regelbundet.

Behöver du ny kanna till Moccamaster?

Hos oss kan du hitta de flesta reservdelar du kan behöva till din Moccamaster, så även en ny kanna om behovet uppstår. Skulle du behöva hjälp att hitta rätt sorts kaffekanna som passar just din modell så är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon och få personlig hjälp. Vi har tillgång till ett stort lager och kan hitta ny kanna och andra reservdelar till Moccamaster, även till ovanliga modeller. Tveka inte kontakta oss för personlig vägledning.

Letar du efter: