Har du en fråga, kontakta oss på tfn. nr 046-560 01 50 - mail@quickparts.se
Logga in

Dammsugarmunstycke till olika modeller

När du dammsuger golv och möbler, kan du uppnå ännu bättre resultat om du använder rätt munstycke för jobbet. Om du använder samma dammsugarhuvud för alla typer av uppgifter, riskerar du att flytta onödig smuts från en yta till den andra. Inte heller är det hygieniskt optimalt, att använda samma dammsugarmunstycke i möbler och sängar, som används t.ex. på badrumsgolvet.

Hår och ludd kommer också att tas bort lättare och mer effektivt med ett specialdesignat munstycke för ändamålet. Dessutom skonar du också möbler och mattor, med hjälp av rätt dammsugarhuvud med borstar av rätt typ, som inte skadar, t. ex. vävning eller yta.

Extra munstycken för din dammsugare

Många munstycken är inte så stora, och inte alla maskiner har inbyggd förvaring för dem som ingår från köptillfället. De är därför lätt att förlora. Lyckligtvis kan du hitta reserv-munstycken för din dammsugare här - för en mängd olika modeller och märken. Du kan också hitta en multi-purpose munstycke som passar nästan alla märken.

Dessutom kan du köpa ytterligare möbelborste med speciellt utformade borstar, för att samla in huvudsakligen hår och päls, eller särskilda munstycken för möbler eller mattor.